Kaj je Mooble?

Mooble ti omogoča, da s svojim mobilnim telefonom tudi kaj zaslužiš. Ja, vsak tebi namenjen Mooble oglas, ki ga prejmeš na telefon, ti prinaša denar - Mooble dolarje. Zaslužene Mooble dolarje lahko koristiš pri naših partnerjih.

Kako deluje Mooble?

Uporaba je zelo preprosta, saj Mooble deluje samodejno, potrebuješ pa telefon, ki sprejema MMS. V prijavi nam lahko zaupaš kaj te veseli in zanima, da bo Mooble v prihodnosti skušal izbrati tebi najbolj zanimive Mooble oglase, ponudbe, vabila ali popuste. In z vsakim prejetim Mooble sporočilom prejmeš tudi nove Mooble dolarje.

Postani Mooble!
Prijavi se preko spletne strani in nam zaupaj,
katere oglasne vsebine te zanimajo.
Prejemaj sporočila...
Prejemaj Mooble MMS ali SMS sporočila in z vsakim ogledom zasluži Mooble dolarje!
...in zasluži denar!
Vsako sporočilo ti prinese novih 10 Mooble dolarjev, ki jih lahko porabiš pri Mooble partnerjih.

Kaj je Mooble dolar?

Mooble dolar je valuta, ki jo uporabljamo v Mooblu. 10 Mooble dolarjev dobiš vsakič, ko si ogledaš Mooble oglas, oz. vsakič, ko daš na voljo trenutek svoje pozornosti. Mooble dolarje imaš shranjene na svojem Mooble računu, ki se aktivira ob končani registraciji. Okvirna vrednost stotih Mooble dolarjev je en evro.

Kje lahko plačujem z Mooble dolarji?

Mooble dolarje lahko uporabiš pri naših partnerjih,ki ti bodo ponudili še vrsto drugih Mooble ugodnosti. V Moj Mooble računu si izberi možnost izplačila.

Kako lahko zaslužim Mooble dolarje?

Mooble dolarje dobiš, ko si ogledaš Mooble sporočilo, Mooble pa ti jih lahko podari tudi kot nagrado ali darilo.

Zakaj naj postanem Mooble uporabnik?

Mooble smo ustvarili, ker vemo, da sta tvoj čas in pozornost dragocena. Zato je Mooble brezplačen in zato ti bodo Mooble sporočila prinašala denar. Še več, da bi bil tvoj Mooble boljši in Mooble oglasi koristnejši in zabavnejši, nam lahko zaupaš kaj te zanima ali zabava, ker samo ti veš, kaj ti je res všeč.

Kako naj postanem Mooble uporabnik?

Tako, da se brezplačno registriraš! Pri sebi imej svoj mobilni telefon, saj brez njega ne bo šlo, poskrbi tudi, da imaš vklopljen prenos podatkov in prejemanje MMS sporočil. Na Mooble računu te že čakajo Mooble dolarji, zato ne odlašaj in se prijavi, saj jih lahko porabiš že čez nekaj trenutkov.

Prijaviš se lahko tako, da slediš registraciji na tej strani, ali pa pošlješ SMS sporočilo z vsebino MOOBLE na številko 6006 in slediš nadaljnim korakom.
O podjetju | Pogoji uporabe | Politika zasebnosti | Dodaj med priljubljene