Politika zasebnosti pojasnjuje naše usmeritve, ki se nanašajo na zbiranje, uporabo in razkrivanje tvojih osebnih podatkov. Z dostopom na našo spletno mesto ali uporabo storitve Mooble™ soglašate z našim načinom ravnanja s podatki.

Politika zasebnosti za storitev Mooble™

Tvoja zasebnost nam veliko pomeni, zaradi česar predmetni dokument pojasnjuje našo politiko, ki se nanaša na zbiranje, uporabo in razkrivanje tvojih osebnih podatkov. Med posodobitvami in širitvijo naših uslug se ta politika lahko spremeni, zato te prosimo, da jo ob morebitnem prenehanju in vnovičnem pričetku uporabe storitve Mooble, ponovno preveriš. Z registracijo v storitev Mooble soglašaš z našim načinom ravnanja s podatki.

Zbiranje in uporaba podatkov

Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša nate, ne glede na obliko, v kateri je izražen – tvoje ime, naslov, rojstni datum, naslov elektronske pošte, telefonska številka, kot tudi vse druge informacije v zvezi s tabo. Kot član Moobla si za nekaj trenutkov pozornosti neposredno nagrajen, saj ti vsak prejet Mooble oglas prinese točke, ki jih imenujemo Mooble dolarji. Da pa ti lahko posredujemo Mooble oglasna sporočila, je zbiranje in uporaba nekaterih tvojih podatkov za nosilca storitve Mooble, družbo Sinhro d.o.o., osnovnega pomena.

Ko se registriraš na našem spletnem ali mobilnem mestu, te prosimo, da nam priskrbiš tvoje osebne in ostale podatke z razlogom, da lahko nudimo, izboljšamo in personaliziramo naše storitve. Iz podobnih razlogov lahko podatke, ki si nam jih zaupal, dopolnimo z javno dostopnimi podatki. Podatke bomo uporabili pri obdelavi tvoje registracije, pri izbiri in naboru prejemnikov Mooble oglasnih sporočil, izplačilih tvojega dobroimetja ter za komunikacijo s tabo. Nikakor jih ne bomo dajali nepooblaščenim tretjim osebam.

Tvoj elektronski naslov ali številko tvojega mobilnega telefona bomo uporabili tudi pri pošiljanju obvestil o posebnih ponudbah storitve Mooble, promocijskih sporočil in analizah o uporabnikih. Občasno ti bomo te informacije poslali tudi po standardni pošti.

Pridržujemo si pravico do sledenja tvojih interakcij z nami, ki vključuje tvojo dejavnosti na naši spletni strani in na našem mobilnem mestu, zgodovino prejetih Mooble oglasnih sporočil in vso korespondenco (oglas-mobilno mesto-opravljena akcija), vendar ni omejena le na te dejavnosti. Te podatke potrebujemo za namene, kot so ponuditi čim bolj relevantna Mooble oglasna sporočila, personalizirati spletno in mobilno stran do te mere, da bo odsevala tvoje točno določene interese ter da nam bodo pomagali hitro in učinkovito odgovoriti na tvoje prošnje in tudi drugače izboljšati usluge, ki jih ponujamo našim članom. Analize naših uporabnikov nudimo tudi našim partnerjem, oglaševalcem in tretjim strankam za namen pridobivanja novih partnerjev in oglaševalcev. Zgolj anonimno lahko razkrijemo ali kako drugače uporabimo ocene oglasnih sporočil, oglasnih kampanj, komentarje, kritike in ostale neosebne podatke o uporabnikih.

Za omogočanje kakovostne uporabniške izkušnje bomo zbirali informacije tudi o tvojem mobilnem telefonu, kot so znamka in vrsta mobilnega telefona in vrsta programske opreme.

Med uporabo storitve Mooble, boš imel priložnost kritike ali kakšne druge osebne informacije objaviti na javnih forumih. Prosimo upoštevaj, da taka informacija z objavo postane javna in ni več predmet te politike zasebnosti.

Povezave do drugih strani in Mooble partnerjev

Spletna stran www.mooble.si vsebuje tudi povezave na druge spletne strani, ki so v lasti tretjih oseb. Njihova politika zasebnosti se lahko od naše razlikuje. Kljub temu, da se trudimo sodelovati z uglednimi spletnimi mesti, nosilec storitve Mooble, družba Sinhro d.o.o., ne more biti odgovoren za njihovo politiko ravnanja z osebnimi podatki.

Starostna omejitev

Storitev Mooble lahko uporabljaš le, če si dopolnil 14 let ali več.

Vpogled v tvoje podatke na naši strani in njihovo posodabljanje

Uporabniki ste odgovorni za posodabljanje in vzdrževanje resničnih in točnih osebnih podatkov, ki nam jih priskrbite v zvezi z vašim uporabniškim računom. Če želiš spremeniti svoj kontaktni naslov ali telefonsko številko, klikni zavihek »moj račun« na naši spletni strani. Za dostop do tvojega računa se moraš predhodno vpisati s svojim uporabniškim imenom in geslom. Na istem mestu pa lahko spreminjaš tudi svoj uporabniški profil.

Piškotki in druge tehnologije

Medtem, ko brskaš po spletni strani www.mooble.si, se piškotki nalagajo na tvoj trdi disk. Piškotki so mali koščki podatkov, ki so poslani na tvoj brskalnik preko strežnika in se shranijo na vaš trdi disk z namenom sledljivosti. Na splošno lahko piškotki naredijo internet bolj uporaben, saj shranjujejo podatke o tvojih preferencah na določeni strani. Piškotki sami po sebi ne identificirajo uporabnika, ampak identificirajo le uporabnikov računalnik. Če imaš brskalnik nastavljen tako, da ne sprejema piškotkov, ne boš mogel uporabljati naše spletne strani ali storitev.

Poleg piškotkov za zbiranje informacij o interakciji uporabnikov z našo spletno in mobilno stranjo in ostalih podatkov, ki bi nam lahko bili v pomoč pri učinkovitem delovanju in nadziranju našega spletnega mesta in storitev, uporabljamo tudi druge tehnologije. Takšne tehnologije nam na primer pokažejo popularne strani, menjalna razmerja, klike in druge informacije, ki nam lahko koristijo pri izboljšanju, delovanju in nadziranju naše spletne strani in storitev. Tretje stranke, vključujoč naše svetovalce in oglaševalce, lahko prav tako uporabijo te tehnologije za oceno njihovega lastnega oglaševanja ali storitev.

Razkrivanje tvojih podatkov

Tvojih osebnih podatkov ne bomo prodali, posodili ali razkrili tretjim osebam, brez da bi vas o tem predhodno obvestili in od tebe pridobili soglasje. Za izvajanje določenih storitev v našem imenu uporabljamo tudi druga podjetja, agente ali pogodbene partnerje. Npr. sodelujemo s podjetji za urejanje spletnih strani in analizo podatkov. Prav tako za potrebe distribucije in nudenje storitve Mooble posredujemo tvojo telefonsko številko pogodbenim mobilnim operaterjem. Da podjetja te storitve sploh lahko opravljajo, morajo imeti vpogled v nekatere tvoje osebne podatke. Tem podjetjem ni dovoljeno uporabljati tvojih osebnih podatkov v nobene druge namene kot za tiste, za katere jih je pooblastila družba Sinhro d.o.o. in za katere je družba Sinhro d.o.o. pridobila tvoje dovoljenje.

Kot dodatek lahko ponudimo tudi združene promocije in programe, kjer bodo tvoji osebni podatki posredovani tudi tretji stranki. V takem primeru boš o tem predhodno obveščen in lahko se boš odločili za sodelovanje ali pa ne.

Nosilec storitve Mooble, Sinhro d.o.o., si tudi pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar upravičeno verjame, da je razkritje zahtevano z zakonom, kadar upravičeno verjame, da je potrebno urediti ali izvršiti zakonite pravice ali v situacijah, ki vključujejo potencialno ogroženost fizične varnosti. Če pri družbi Sinhro d.o.o. pride do statusnega preoblikovanja, si pridržujemo pravico, da osebne podatke prodamo ali jih kako drugače prenesemo kot del tega preoblikovanja, ob tem pa zagotovimo, da bo tretja stranka spoštovala našo politiko zasebnosti.

Družba Sinhro d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki upravljala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Varnost

Nosilec storitve Mooble, družba Sinhro d.o.o., jemlje varnost podatkov zelo resno in uporablja razumne administrativne, tehnične in upravljalne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom. Uporabljamo različne varnostne tehnologije, da zagotovimo šifriranje vaših osebnih podatkov, ki nam jih pošljete med procesom registracije in vpisovanja.

Za zagotavljanje zaupnosti podatkov o tvojem računu in preprečevanje dostopa do tvojega računalnika in mobilnih naprav, preko katerih dostopaš do storitve Mooble, si dolžan poskrbeti sam. Uporabniki javnih računalnikov ali računalnikov, ki si jih deli več ljudi, naj se ob koncu vsakega obiska na spletni strani Mooble odjavijo.

Z uporabo tega spletnega ter mobilnega mesta Mooble ali s tem, da nam priskrbiš svoje osebne podatke, se strinjaš, da lahko s tabo elektronsko komuniciramo o varnosti, zasebnosti in administrativnih zadevah, povezanih s tvojo uporabo Mooble spletnega in mobilnega mesta.

Izjava

Z registracijo v storitev Mooble soglašam z uporabo mojih osebnih podatkov (imena in priimka, naslova prebivališča, številke mobilnega telefona, naslova elektronske pošte, spola, datuma rojstva) in drugih informacij, ki se nanašajo name za namene uporabe storitev Mooble, za zgoraj opisane namene.

Nosilec storitve Mooble in obenem upravljavec osebnih podatkov, družba Sinhro d.o.o., Tehnološki park 21, Ljubljana, lahko moje osebne podatke, uporablja za namene, opisane zgoraj .

Skladno s 30. in 31. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov lahko oseba, na katero se osebni podatki nanašajo, zaprosi pri upravljavcu osebnih podatkov za njihovo posredovanje. Upravljavec zbirke osebnih podatkov, družba Sinhro d.o.o., Tehnološki park 21, Ljubljana bo podatke sporočil najkasneje v roku 15 dni po prejemu zahteve oz. v enakem roku sporočil razlog, da podatkov ne bo posredoval.

Spremembe politike zasebnosti

Med posodobitvami in širitvijo naših uslug lahko politiko zasebnosti spremenimo. Vsake toliko časa preveri, če so se pojavile kakšne posodobitve. Če bo rezultat sprememb tudi manjša materialna varnost osebnih podatkov, kot je opisana v tej politiki zasebnosti, te bomo kontaktirali in pridobili soglasje za uporabo sprememb. Kot naši Splošni pogoji poslovanja, katerih del je tudi politika zasebnosti, vaša uporaba oziroma ponovna uporaba potem, ko si bil seznanjen s spremembami, pomeni, da se strinjaš z omejitvami, ki jih te spremembe prinašajo.

Kontakt

Za vprašanja, povezana s tvojim računom, se obrnite na < e-poštni naslov je skrit pred roboti > . Za vprašanja, povezana s to politiko zasebnosti, se obrni na nas preko elektronskega naslova < e-postni naslov je skrit pred roboti z uporabo Javascript > .
O podjetju | Pogoji uporabe | Politika zasebnosti | Dodaj med priljubljene